Wetenschappers over homeopathie

door | 16 okt, 2022 | Geen categorie

Terug naar blog-AKTUEEL

Een nieuwe 4 minuten durende videoclip van het Homeopathy Research Institute (HRI, London) laat enkele vooraanstaande wetenschappers van over de hele wereld aan het woord, die uitleggen hoe het bewijs aantoont dat de werking van homeopathie meer is, dan alleen een placebo effect.

Dat het een mythe is, dat er geen bewijs is, dat homeopathie werkt. Er zijn wetenschappelijke studies van verschillende soorten, zowel laboratorium- als klinische onderzoeksstudies die aantonen dat homeopathie effectief is.

Observationele studies tonen aan dat patiënten die met homeopathie worden behandeld vergelijkbare resultaten hebben als conventionele behandeling, maar met minder bijwerkingen. Verre van een pseudowetenschap te zijn, biedt homeopathie een opwindend onderzoekspotentieel.

De homeopathische onderzoekssector bestaat uit hoogwaardige, ervaren wetenschappers die werkzaam zijn aan gerenommeerde universiteiten en instellingen. Het bewijs tot nu toe laat zien, dat er veel meer aandacht voor dit onderwerp zou moeten zijn. U kunt onderstaande videoclip hieronder bekijken.

Aanvullend wetenschappelijk bewijs.

Terug naar blog-AKTUEEL