lavendel

 Niet Toxische Tumor Therapie – Moermantherapie

De Niet Toxische Tumor Therapie (N.T.T.T.), ook wel Moermantherapie of biologische kankertherapie genoemd, is gericht op het versterken van het zelfgenezend vermogen en de eigen afweer van de patiënt. Om kanker te voorkomen, ter ondersteuning van een kankerbehandeling of om het leven met een chronische ziekte draaglijker te maken. Een belangrijk uitgangspunt is dat kanker het gevolg is van het falen van het eigen immuunsysteem.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van leefstijl adviezen waaronder een voedingsvoorschrift, reinigingskuren, voedingssupplementen, tumor remmende en immuun stimulerende stoffen en homeopathische middelen. Daardoor kan de tumor effectiever worden bestreden door het eigen afweersysteem en de patiënt kan de gangbare, min of meer giftige, reguliere behandeling beter verdragen. De voedingsadviezen zijn gebaseerd op het Moermandieet. Hierover kunt u meer lezen op de website van de MMV. https://www.mmv.nl/het-moermandieet/

Tijdens een intake van 1 ½ tot 2 uur wordt uw ziektegeschiedenis besproken en de NTTT behandeling uitgebreider toegelicht. Vervolgens wordt een individueel behandeladvies uitgewerkt. Tijdens een vervolgafspraak wordt dit behandeladvies toegelicht. Daarna wordt de behandeling opgestart met regelmatig evaluatie gesprekken op basis van het beloop van uw klachten. De niet-toxische tumortherapie wordt meestal gebruikt in combinatie met de gangbare reguliere behandeling.