Introductie arts voor homeopathie Ruud Swagemakers

Welkom op de website van de Artsenpraktijk voor Homeopathie en Integrale geneeskunde te Culemborg. U kunt hier terecht om op een natuurlijke manier uw gezondheid te laten herstellen of te verbeteren. Homeopathie stimuleert het zelf genezende vermogen bij zowel acute als chronische klachten.  Het is geschikt voor alle leeftijden. Er wordt aandacht gegeven aan de totale mens.
U, als mens, staat centraal in de behandeling. Er wordt niet alleen gekeken naar die ene klacht, maar naar het hele lichaam. Zowel lichaam als geestelijk.

Ruud intro

Ruud Swagemakers, is sinds 1997 werkzaam als
arts voor homeopathie.
Sinds 2001 gevestigd in Culemborg.
Gespecialiseerd om uw gezondheid te herstellen.

Homeopathische geneesmiddelen, vitamineadvies
in de vorm van juiste voeding en supplementen, en gezondheidsadviezen vormen de speerpunten
van de behandeling.

Specialisaties
De homeopathische behandeling is gebaseerd op de ziekteclassificatie. Klachten als gevolg van autisme-spectrumstoornissen, adhd en gedragsproblemen kunnen worden behandeld door middel van ontstoren van mogelijke belastingen en/of met homeopathische middelen.

Daarnaast is behandeling van kinderen en volwassenen mogelijk bij het post-vaccinaal syndroom (dit is het geheel aan klachten die na een vaccinatie zijn ontstaan). Uw vitaliteit ondersteunen bij kanker, door middel van de non toxisch tumortherapie. Daarnaast psychologische ondersteuning bij kanker door middel van de Simonton therapie.

Ruud Swagemakers is als arts BIG-geregistreerd en lid van de artsen-beroepsvereniging, AVIG, Artsen Vereniging voor Integrale Geneeskunde (avig.nl) en lid van de vakgroep homeopathie. Daarmee voldoet hij aan de kwaliteitseisen van zowel de artsenvereniging AVIG als die van de artsenvereniging KNMG en de overheid.