Getuigenis Robert: Alweer een tijd geleden ben ik bij jou gekomen voor problemen aan mijn  keel en kleine andere zaken die wat in de weg zaten. 

In jouw stijl, die beschreven kan worden als doorgrondelijk, menselijk en bovenal ook humoristisch, geef je adviezen die passend zijn bij mij als persoon en niet een algemeen praatje zijn. Je laat aan mij wat ik wel of niet zou willen en je geeft van de keuzes die ik maak de consequenties weer. 

Ik kan zeggen dat het weer veel beter gaat met mij, dat het schrapen van de keel veel minder is geworden evenals de kleine andere kwaaltjes.

Daarnaast blijf je vernieuwen en kijken naar andere mogelijkheden om mensen op een relatief eenvoudige manier te helpen. De Bemer mat is hiervan een mooi voorbeeld. Jouw presentatie over wat een goed functionerende bloedcirculatie doet voor het immuunsysteem heeft mij overtuigd om de mat te gaan gebruiken. De resultaten ga ik over een paar maanden delen. 

Vanuit in ieder geval mijn perceptie kan ik jou van harte aanbevelen, zeker ook omdat je zowel een homeopathische benadering hebt als ook die vanuit een arts. 

Robert

Getuigenis Judith Kaart: Mensen die mij een beetje kennen, weten dat gezondheid heel belangrijk voor mij is.
Een buitengewone gezondheid zorgt in mijn ogen voor weerbaarheid, vitaliteit, helder in je op en energie in je lijf. 

Ik doe en laat er dan ook veel voor om deze rijkdom te hebben en te houden. Ziek ben ik dan ook zelden. 

Tot enkele weken geleden ik het Coronavirus ook mocht krijgen en ik met griepverschijnselen 4 dagen in bed lag. Hoge koorts van bijna 40 graden en nul eetlust zorgen ervoor dat ik als een kromme, oude vrouw m’n bed in en uit kroop om naar het toilet te kunnen gaan. Toen besefte ik dat mijn lijf wel wat hulp kon gebruiken en er kwam direct één naam in mij op: Ruud Swagemakers van Artsenpraktijk voor Homeopathie. 

“Ruud”, zei ik, “Ik heb je hulp nodig”

Ruud stelde veel vragen om te achterhalen hoe ik ervoor stond en welke klachten ik precies had. De volgende morgen stond er al een pakketje met homeopathische middelen voor mijn voordeur. “Magische flesjes” met eeuwenoude geneeskundige wijsheid, die het zelf het herstellende vermogen stimuleert. Uit eigen ervaring kan ik nu iedereen vertellen dat het werkte als een malle. 

Ik hoor dat mensen maanden en zelfs een jaar na infectie nog kampen met restverschijnselen. Door de expertise van Ruud was ik na 6 dagen alweer aan het werk en nu, na 5 weken kan ik met veel vreugde zeggen dat ik me weer echt fit en energiek blijf voelen en dat is heel belangrijk voor mij. 

Ik kan je Ruud Swagemakers van de Artsenpraktijk voor Homeopathie dan ook van harte aanbevelen!

Judith