Getuigenis Richard: Ik ben al een aantal jaren klant / patiënt bij Ruud Swagemakers. Toen ik voor het eerst in zijn praktijk kwam, werd ik totaal verrast door de grondige intake die Ruud deed. Ik was gewend mijn klacht te vertellen en binnen tien minuten weer buiten te staan met een onleesbaar geschreven krabbeltje op een papiertje wat ik weer bij een apotheek moest inleveren. Bij de homeopathische aanpak kijkt Ruud niet alleen naar het defecte onderdeel maar naar de totale mens. Ongelooflijk! Er ging een wereld voor me open. Inmiddels ben ik daar redelijk aangewend geraakt en ben ik blij dat ik met Ruud in contact gekomen ben.

Maar nu komt het: onlangs had ik plotseling een vreemde ontsteking bij mijn oog. We belden en hadden contact zelfs op zaterdagavond! Zoals altijd stelde hij me veel vragen en kwam tot een conclusie. Ik kon de middelen de volgende ochtend – zondag dus – bij zijn praktijk ophalen. Wauw! Wat een geweldige service. Bij de doorsnee huisarts word je door een nagenoeg onbereikbare waarnemend arts mogelijk te woord gestaan, maar bij Ruud spreek ik met mijn eigen arts, die mij goed kent. Dat maakt dan ook dat ik nogmaals zeer overtuigd ben van zijn aanpak en servicegerichtheid. Ik zal Ruud dan ook van harte aanbevelen bij al mijn relaties.

Richard

Getuigenis

Getuigenis Clementine: De afgelopen 4 jaar ben ik bij Ruud in behandeling, mede doordat ik via de reguliere geneeskunde onvoldoende resultaat boekte.
Zo’n 20 jaar geleden werd er door de Maag Darm Lever arts een prikkelbaar darmsyndroom vastgesteld en kreeg ik een dieet advies.

Mijn klachten hielden aan, totdat ik Ruud raadpleegde. Na een gedegen anamnese, bloed- en fecesonderzoek schreef hij homeopathische middelen voor en kreeg ik een persoonlijk dieet advies. Na enkele maanden was ik klachtenvrij! Mijn ontlasting is nu normaal, geen buikpijn, gasvorming en boeren meer. En ik heb meer energie!

Clementine

Getuigenis 1