Fysische vasculaire therapie

Wat is fysische vasculaire therapie?

Om bij te dragen aan de verbetering van uw gezondheid met daarnaast veel aandacht voor preventie om chronische ziektes te voorkomen, wil ik u graag informeren over de fysische vasculaire therapie.

De fysische vasculaire therapie is gebaseerd op het verbeteren van de microcirculatie van de bloedvaten, in het bijzonder de haarvaatjes in het lichaam. Hierdoor is er een verbeterde aanvoer naar de lichaamscellen van organen en weefsels, van zuurstof en voedingstoffen en beter afvoer van de afvalstoffen.

Als deze microcirculatie verbetert, dan verbetert hierdoor uw energie, uw immuunsysteem, uw bloeddruk, uw vitaliteit, de diepte van de slaap en ervaart uw veel minder pijn. Wonden, huidklachten en blessures herstellen sneller.

Gevolgen van stress nemen af, lichamelijk en geestelijk prestatievermogen neemt toe. Sporters bereiken sneller hun trainingsdoelen en herstellen sneller na maximale belasting. En tot slot worden uw supplementen beter door de cellen opgenomen.

fysische vasculaire therapie

Kortom, dit is een veelbelovende therapie, die sterk bijdraagt aan de vitaliteit van lichaam en geest, en daarnaast ook een grote preventieve werking heeft. Het is een uitstekende aanvulling op de homeopathische behandeling, wat ik zelf ook heb mogen ervaren.

De gebruikers, waaronder ikzelf, van deze therapie zijn over het algemeen zeer te spreken over deze benadering. Sinds ik gebruik maak van deze behandeling voel ik me veel vitaler, soepeler, (“jaren jonger”) en helderder in mijn hoofd. Circulatie in mijn vingers is sterk verbeterd en de neiging tot winterhanden is geheel verdwenen. Dus een behandeling die ik u ook van harte kan aanbevelen.

Reeds heb ik diverse lezingen over dit onderwerp gegeven. Deze werden door de aanwezigen, enthousiast ontvangen. Dus ben ik ook graag bereid om een uitgebreidere uitleg te geven zodat het duidelijker wordt wat de fysische vasculaire therapie voor u kan betekenen. Klik hier om een afspraak te maken vor een individuele gezondheidslezing.

behandeling

Behandeling

Behandeling bij ziekte, ondersteuning van de immuunrespons, activering van het zelfherstellend vermogen door stimulatie van de microcirculatie.

Preventie

Positief effect op het algemene welzijn, de gezondheid en het slaapritme. Samen leidt dit tot een hogere levenskwaliteit.

Betere prestaties

Ondersteuning van de stofwisseling voor betere prestaties, een sneller reactievermogen, een lager risico op sportblessures en een sneller herstel.

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u vragen over fysische vasculaire therapie? Kijk dan ook eens hier of neem gerust contact op.