Getuigenis Cindy: In maart 2022 kreeg ik mijn diagnose te horen; flink uitgezaaide darmkanker. Het was zo progressief dat men toen niet kon zeggen of ik 2023 wel zou halen. Ik geloofde dat er meer is dan alleen het standaard behandelprotocol van de oncoloog. Bij deze diagnose moet je niet alleen de kanker behandelen, maar ook het lichaam, het immuunsysteem, de mind/geest…. En het liefst op een zo natuurlijk mogelijke manier.
Dus in mijn zoektocht op internet naar het zelfgenezend vermogen (wat ik wilde versterken), kwam ik op het spoor van homeopathie, NTTT en orthomoleculaire supplementen. Via de website van AVIG, kwam ik bij Ruud Swagemakers terecht. Vanaf dag 1 voelde deze keuze goed. Hij luistert, is begaan, neemt uitgebreid de tijd voor me tijdens een consult, weet echt heel veel,  en heeft me al op vele vlakken geholpen bij deze diagnose.
Hij geeft richtingen aan die helpen om het zelfgenezend vermogen te versterken. Zo heeft hij een protocol van orthomoleculaire supplementen specifiek voor mij opgesteld, aan mij was de keuze of ik het hele protocol of delen daarvan wilde toepassen. En ook wees hij mij op het Moerman dieet, en het belang van gezonde voeding. Dankzij hem, zag ik in dat ik helemaal niet zo gezond leefde als ik dacht. Ruud heeft heel veel goede tips en adviezen hierbij.

Hij blijft zich ook verdiepen en bijscholen, dat voelt als patiënt heel prettig. Zo ben ik ook op het Simonton seminar gewezen, een absolute aanrader! Dit heeft er zeker bij toegedragen dat het nu zo goed met me gaat, zeker ook mentaal! Dankzij zijn begeleiding, heb ik 8 zware chemokuren echt heel goed doorstaan.
Na deze 8 zware chemokuren kreeg ik een darmonderzoek om te kijken waar de oorspronkelijke tumor eigenlijk zit. Die was niet meer te vinden. De arts zei dat ik een mysterie ben. Dit hadden ze nog niet eerder gehad. Ook de oncoloog van de second opinion, had dit nog niet eerder meegemaakt, dat de oorspronkelijke tumor verdwenen is na 8 zware kuren.
Inmiddels zit ik in de onderhoudsdosering van de chemotherapie, waar ik ook goed doorheen ga. Voor de weinige klachten die ik erdoor ervaar, heeft Ruud altijd wel een middeltje. Soms is het even afstemmen en zoeken naar het juiste middel. Maar dat komt altijd goed. Waar de oncologen niet konden zeggen of ik 2023 wel zou halen, ben ik nu, begin 2023 bijna kankervrij!
Ik heb alleen nog maar 1 kleine uitzaaiing in de lever en dat kan binnenkort door operatie verwijderd worden. Waar in het begin alleen chemotherapie mogelijk was voor levensverlenging, heb ik nu weer meer behandelopties, dat geen bewijs van de ziekte meer aanwezig is. Op naar herstel, op naar uiteindelijke genezing.
Uiteindelijk heb ik het zelf gedaan, maar Ruud heeft me duidelijke richtingen gegeven. En die waren heel belangrijk om dit resultaat te halen.
Ik kan zeggen dat het goed gaat met me, zowel lichamelijk als mentaal. En dat ik de toekomst positief tegemoet zie.

Cindy